Britni Spirs je ponovo slobodna žena,otac odustao od starateljstva
Britni Spirs

Britni Spirs je ponovo slobodna žena,otac odustao od starateljstva

Britni Spirs je ponovo slobodna žena, pošto je njen otac Džejmi danas saopštio da odustaje od zakonskog starateljstva nad njom.

Kako prenose američki mediji, advokat Džejmija Spirsa juče je podnio dokumenta u kojima se navodi:

“Nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje gospodina Spirsa kao staratelja i vrlo je diskutabilno da li će promjena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs. Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne vjeruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namjerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja”, stoji u dokumentu.

U dokumentu se dalje navodi da bez obzira na zvaničnu titulu, Džejmi Spirs ostaje Britnin otac, koji će je uvijek bezuslovno voljeti i paziti na interese svoje voljene ćerke.

“Moj klijent je doslovno spasio život ćerki prije 13 godina kada joj je očajnički bila potrebna pomoć. Ona tada ne samo da je bila u psihičkoj i emocionalnoj krizi, nego je bila okružena manipulatorima i predatorima koji su je vodili u finansijsku propast”, dodao je advokat, zaključujući da Džejmi nikada nije tjerao ćerku da nastupa ukoliko to ona sama nije željela.

“Zadovoljni smo, ali ne iznenađeni što je gospodin Spirs konačno shvatio da mora da se povuče. Sa druge strane, razočarani smo što i dalje nastavlja sa sramnim napadima na gospođu Spirs. Isto tako, želim da naglasim da ćemo podrobno ispitati prethodnih 13 godina u okviru kojih je gospodin Spirs zgrnuo za sebe milione dolara. Umjesto što udara nisko, gospodin Spirs bi trebalo da se povuče momentalno”, izjavio je advokat Britni Spirs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.