Ljepotica iz Crne Gore sa samo pet godina očarala ljepotom
Hristina Dragaš

Hristina trenira karate kod mame a kad odraste baviće se folklorom kao i tata

Ljepotica iz Crne Gore sa samo pet godina očarala ljepotom

Hristina Dragaš sa samo pet godina očarala je svojom ljepotom. U razgovoru za Kodex otkrili smo ko stoji iza njenog instagram profila ali i da je njena starija sestra Lana najveća podrška ovoj ljepotici!

K: Hristina je djevojčica koja je sinonim ljepote u Crnoj Gori ali u zemljama regiona, na instagramu je jako popularna nakon što je postao viralan video u Crnogorskoj nošnji, ko zapravo stoji iza Instagram profila?

-Iza Hristininog profila stoje naravno mama i tata ali prvenstveno TATA, jer ko će bolje da zaštiti svoju princezu u današnje vrijeme kada društvene mreže nijesu nimalo bezazlene.

K: Kako ste dosli na ideju da otvorite profil i pokažete čari Hristinine ljepote?

-Na otvaranje profila smo se odlučili nakon dosta vijećanja uzmedju sebe, a na nagovor nama dragih ljudi, prijatelja i rodbine koji su odavno nas podsticali na to.

K: U kom smjeru planirate budućnost?

-Nemamo neke posebne planove za budućnost, dozvoljavamo da sve ide svojim tokom, onako kako život nosi ali smo otvoreni za sve mogućnosti koje ne ugrožavaju Hristinino bezbrižno djetinjstvo.

 

 

K: Da li postoje neke naznake za potencijalne saradnje?

-Saradnju smo već ostvarili prije svega sa Julijom Nikčević koja se sašila četiri haljine za Hristinu.. i drugi dizajneri su se javili ali čekamo naših pet minuta. Dosta butika želi da sarađuje sa njom, fotografa iz Crne Gore čak iz regiona su je pozvali neki kao što su Sneža Medić i Ljubica Samardžić koje prave nevjerovatne fotografije.

K: Uzimajući u obzir da je djevojčica jako mlada pretpostavljam da ne doživljava popularnost koju je stekla upotpunosti, da li je srećna u trenutcima kada radi fotografisanje i sprema kampanje?

-Hristina je posebnog karaktera i vrlo je svjesna da na njen šarm ‘padaju’ mnogi. Što se tiče fotografisanja ona tu uživa, uvijek je kako ona želi, uvijek je tu uključena i igra i smijeh. Da je ikada bilo suprotno nikada je ne bi forsirali za tako nešto, ovo je stvarno što ona želi makar za sada.

K: Ono što prvo upada u oči su zapravo njene oči, od koga je naslijedila tako lijepu boju?

-Hristina ima plave oči na mamu, ali njene su ljepše od maminih hahahah.

 

NN5D29951

Lana i Hristina Dragaš

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.