Gašeni požari na 16 lokacija u Podgorici
Ilustracija

Služba zaštite i spašavanja imala 25 intervencija u prethodna 24 časa

Gašeni požari na 16 lokacija u Podgorici

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada su u protekla 24 sata imali 25 intervencija, od kojih se 16 odnosi na gašenje požara.

Požari su gašeni na Starom Aerodromu, Veljoj gori, Kakarickoj gori, Malom Brdu, Zagori, Zlatici, Bezjovu, Dromiri, Progonovićima, Duklji, Sadinanam, Berima, Zagoriču, Berislavcima, Parcima i Koniku.

Ostale intervencije odnosile su se na otvaranje stana, kontrolisano paljenje, obilaske kritičnih lokacija i ostale aktivnosti iz nadležnosti Službe.

“Kao i do sada do daljnjeg nastavljamo sa dežurstvom na brdu Gorica kao i redovne obilaske brda Ljubović, područje Lješanske Nahije i ostale kritične lokacije”,  poručuju u Službi zaštite i spašavanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.