Andrijevčanin osumnjičen da je u tuči povrijedio dječaka pušten da se brani sa slobode
Ilustracija

Andrijevčanin osumnjičen da je u tuči povrijedio dječaka pušten da se brani sa slobode

Andrijevičanin R.M, koji je u subotu priveden zbog sumnje da je tokom fizičkog obračuna na nacionalnoj osnovi povredio devetogodišnjeg dječaka, pušten je danas iz pritvora. On će se braniti sa slobode.

Dječak D.I. (9) iz andrijevačkog sela Sjenožeta teško je povrijeđen u subotu u kafanskoj tuči, zbog čega je sa povredama glave, prebačen na liječenje u Klinički centar u Podgorici, saopštila je Uprava policije.

Zbog sumnje da je dječaku nanio teške povrede, beranska policija uhapsila je R.M.

Dječak je sa ocem i njegovim prijateljima bio u kafani kada je došlo do svađe na nacionalnoj osnovi, vrijeđanja, a potom i do tuče sa osumnjičenim i njegovim rođakom, koji su sjedeli za sjusednim stolom.

"Tokom fizičkog obračuna R.M. je odgurnuo drveni sto koji je udario maloljetno lice, koje je zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture lobanje", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.