Sada je zvanično: Lionel Mesi sletio u Pariz
Lionel Mesi u Parizu, Foto: Reuters

Sada je zvanično: Lionel Mesi sletio u Pariz

Ono što se najavljuje danima i satima konačno se obistinilo. Lionel Mesi doputovao je u Pariz kako bi formalizovao jedan od najspektakularnijih transfera ikada.

Pari Sen Žermen objavio je u toku dana video koji nedvosmisleno nagovještava dolazak Argentinca iz Barselone, a onda se na radost brojnih pristalica pojavio i on. Lionel Mesi je pozdravio gomilu Parižana i to u majici „Ici c’est Paris (Ovdje je Pariz) i time ih konačno natjerao da povjeruju da je dolazak vjerovatno najvećeg fudbalera ovog vijeka java, a ne običan san.

Kolika je euforija u Francuskoj zbog dolaska Mesija najbolje se vidi po broju novih pratilaca argentinskog fudbalera na društvenim mrežama, koji se popeo za čak milion od trenutka kada je sletio u Pariz. Promocija dojučerašnjeg fudbalera Barselone zakazana je za srijedu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.