Pogledajte snimak požara na Eviji iz vazduha, uništenje biblijskih razmjera(VIDEO)
Foto: Tanjug/Satellite image AP

Pogledajte snimak požara na Eviji iz vazduha, uništenje biblijskih razmjera(VIDEO)

Video snimci iz drona koji su se pojavili na internetu pokazuju sve razmjere katastrofe na sjevernom dijelu ostrva Evija.

Na ovom grčkom ostrvu vatrogasci se već sedmi dan bore sa katastrofalnim požarom koji je do sada spalio više od pola miliona hektara tla i uništio hiljade objekata,prenosi B92.

Naselja na grčkom ostrvu okružena su vatrom, piše Kathimerini.gr, dodajući da je situacija na južnoj strani i dalje mirna.

Grčki vatrogasci su čitavu noć, uz pomoć 200 kolega iz Ukrajine i Rumunije i lokalnih stanovnika, kao i vazdušnih snaga, gasili požar na potezu Farakla-Spatari-Kalivija-Trupi.

U pomoć su im došli i srpski vatrogasci.

Video koji je objavio "Up Stories" pokazuje razmjere katastrofe. Grčki mediji snimak su okarakterisali kao prikaz "biblijskog uništenja".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.