Bojanić: Ispada da će članovi odbora direktora Montenegro Worksa sami za sebe utvrditi mjesta
Bojanić

Bojanić: Ispada da će članovi odbora direktora Montenegro Worksa sami za sebe utvrditi mjesta

Ministar kapitalnih investicija, Mladen Bojanić komentarisao je raspisivanje javnog poziva za članove odbora direktora "Montenegro Works" kompanije, rekavši da je vrlo čudno što je konkurs objavljen, jer Statut koji definiše broj članova, njihov mandat i potrebne i reference, nije ni razmatran na Komisiji za ekonomsku politiku, niti na Vladi.

"Po usvojenoj Odluci o osnivanju, Statut donosi Vlada, utvrđuje ga Odbor direktora, pa ispada da će članovi sami za sebe utvrditi pet mjesta, a dužinu mandata i potrebne reference definisati prema svojim potrebama",ocijenio je Bojanić.

Kako je kazao, "što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi".

 

 

 

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja raspisalo je danas Javni poziv za izbor pet članova odbora direktora nove kompanije u državnom vlasništvu „Montenegro Works“.

Kako su kazali iz ministarstva, osnovni zadatak kompanije „Montenegro Works“ predstavlja vršenje nadzora, praćenje i analiziranje finansijskog stanja u privrednim društvima u većinskom vlasništvu države, kao i pružanje podrške u sprovođenju reformi u cilju efikasnijeg upravljanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.