Lalošević čestitao Mariji Vuković: Ostvariti  9. mjesto na OI je izvanredan uspjeh, pred tobom je još velikih takmičenja
Marija Vuković

Lalošević čestitao Mariji Vuković: Ostvariti 9. mjesto na OI je izvanredan uspjeh, pred tobom je još velikih takmičenja

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, čestitao je našoj atletičarki Mariji Vuković, na odličnom plasmanu na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, koje se održavaju u glavnom gradu Japana.

"Marija, bravo! Ti si ponos Crne Gore i naše atletike koja je očigledno krenula uzlaznom putanjom. Borila si se odvažno, hrabro, srčano i pobrala simpatije svih nas u Crnoj Gori i šire. Biti dio Olimpijskih igara je već samo po sebi uspjeh, a osvojiti visoko 9. mjesto je zaista iznavredan podvig. Želimo ti mnogo sreće u daljoj karijeri, ubijeđeni da je ovo samo jedan sjajan početak za tebe", kazao je Lalošević, te dodao da Mariji uspjeh treba gledati kao dodatni podstrek za razvoj i propagiranje ovog divnog sporta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.