U Sjenici ranjen urednik
Ilustracija

U Sjenici ranjen urednik "Sjeničkih novina", policija traga za napadačem

Muškarac star 48 godina teško je ranjen sinoć u centru Sjenice kada je na njega, po tvrdnjama očevidaca, pucano iz vozila u pokretu.

Incident se dogodio oko 23 časa kada je, po nezvaničnim informacijama, E.L. (27) pucao na E.H. koji je u tom trenutku bio u društvu supruge i dece.

Po nezvaničnim saznanjima, E.H. je operisan u novopazarskoj Opštoj bolnici, gde je primljen sa četiri prostrelne rane u predelu stomaka i grudi, dok je napadač pobegao u nepoznatom pravcu i za njim traga policija.

Prema informacijama iz Opšte bolnice, E.H. je teško povređen, ali je njegovo stanje za sada stabilno.

Ranjeni muškarac je administrator Fejsbuk stranice "Sjeničke novine“ i aktivista jedne stranke, a do sukoba sa E.L. je, navodno, došlo zbog objava na toj stranici i političkog delovanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.