Otkazan Montenegro Beer Fest
Montenegro Beer fest

Otkazan Montenegro Beer Fest

Prijestonica Cetinje, Beogradska kulturna mreža i MNEvent, kao produkcijski tim Montenegro beer festa, donijeli su odluku o otkazivanju ovogodišnjeg festivala.

Uvažavajući veoma složenu epidemiološku situaciju na Cetinju i u Crnoj Gori, kao i rizik po zdravlje koji nose veliki događaji, donijeta je odluka o otkazivanju drugog Montenegro beer festa.

"Izazovna vremena, kojima svjedočimo u posljednjih gotovo dvije godine, zahtijevaju mudre i odgovorne odluke i postupanja, koje će biti na korist zajednice i svih pojedinaca koji je čine", navodi se u saopštenju Prijestonice Cetinje.

Produkcijski tim Montenegro beer festa nastaviće da priprema festival za 2022. godinu i da dodatno unapređuje ovu manifestaciju, po kojoj će Cetinje biti dodatno prepoznato na turističkoj i kulturnoj mapi Evope u godinama koje slijede.

Izuzetan organizacijski nivo koji je festival postavio, odličan izbor izvođača, sjajna atmosfera, dobro organizovani i osmišljeni prateći programi, visoka bezbjednost učesnika i izvođača, samo su neki od repera kojih ćemo se držati i u narednom periodu.

Drugi Montenegro Beer Fest trebalo je da bude održan od 14. do 16. avgusta na Cetinju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.