Bubnjar
foto: Agencije

"Rolling Stones" sledeće godine slave 60. godišnjicu benda

Bubnjar "Rolling Stonesa" iznenada morao odustati od turneje, operisali ga u Londonu

Bubnjar jednog od najpoznatijih bendova svijeta "Rolling Stonesa", Čarli Vots morao se povući s turneje u SAD-u zbog hitne operacije, piše "The Sun".

Legendu benda operisali su u Londonu, a zahvat je, na svu sreću, završio uspješno. Problemi sa zdravljem otkriveni su tokom rutinskog pregleda članova.

Pred Votsom su sedmice oporavka. Zakazanu No Filter SAD turneju, koja traje 13 dana, a trebala bi započeti narednog mjeseca, mora  propustiti.

Jedan od najvećih bubnjara rok muzike našalio se na sopstveni račun dok je komentarisao ovu situaciju:

- Eto, bar sam jednom imao pogrešan tajming.

Imaju zamjenu nego, žele ga nazad u bendu.

Votsa će na turneji zamijeniti bubnjar i prijatelj članova popularnog benda, Stiv Džordan.

Na scenu s Mik Džegerom, Kitom Ričardsom i Roni Vudom, Čarli se planira vratiti do kraja ove godine, prenosi Avaz.

 

rs

 

"Rolling Stonesima" važno je da se bubnjar vrati kako bi, "u kompletu", upriličili proslavu 60. godišnjice benda u 2022. godini kada će objaviti i prvi album izvornih pjesama nakon dugih 17 godina.

- Radim na tome da se vratim u formu, moram prihvatiti savjet stručnjaka koji su rekli da bi to moglo potrajati - zaključio je Vots.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.