Bjelopoljski vatrogasci ugasili pet požara danas
ilustracija

Bjelopoljski vatrogasci ugasili pet požara danas

Bjelopoljski vatrogasci i danas su imali pune ruke posla. Na području te opštine danas je bilo aktivno pet požara.

Svi pripadnici Službe zaštite i spašavanja sa raspoloživom opremom su od 10 do nešto sati 16 sati proveli na terenu u borbi sa vatrenom stihijom.

Sve akcije su, na sreću i zahvaljući požrtvovanosti vatrogasaca, završene uspješno, požari su ugašeni, spriječeno je širenje na stambene objekte koji su bili ugroženi na pojedinim lokacijama.

Poslednja ekipa sa terena se vratila prije par minuta, oko 16.30.

Požari su bili aktivni na lokalitetima Barice, Sokolac, Ravna Rijeka, Zmiinac i Nedakuse. Gorjela je šuma i nisko ratsinje- saopšteno je Kodexu iz Službe zaštite.

Dodaju, da je akcije gašenja otežavalo nevrijeme i jak vjetar koji je duvao poslednjih sati.

Podsjetimo, na području opštine Bijelo Polje na snazi paljenje vatre na otvorenom u cilju prevencije požara.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.