Uhapšene dvije osobe zbog ilegalnog posjedovanja oružja i municije
Foto: Uprava policije Crne Gore

Uhapšene dvije osobe zbog ilegalnog posjedovanja oružja i municije

Službenici Uprave policije su preduzimajući intenzivne operativno taktičke i proaktivno istražne aktivnosti u cilju rasvjetljavanja i sprečavanja izvršenja teških krivičnih djela iz oblasti krvnih delikata, danas izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije u Podgorici.

"Pretresom stana D.P. (59) pronađene su i oduzete tri puške od kojih je jedna sa optičkim nišanom i automat, 96 komada municije različite vrste i kalibra, kao i dva bajoneta", saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici su izvršili i pretres stana i pomoćnih prostorija B.J. (48) gdje je pronađena određena količina municije različitih kalibara.

D.P i B.J. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, nakon čega su uz krivičnu prijavu sprovedeni Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Policijski službenici će nastaviti sa sprovođenjem proaktivno istražnih aktivnosti s ciljem sprečavanja i suzbijanja svih oblika kriminaliteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.