Bil Gejts: Prekinuo sam druženje sa pedofilom, to je bila greška
Bill Gates

Bil Gejts: Prekinuo sam druženje sa pedofilom, to je bila greška

Bil Gejts nedavno se i službeno razveo od dugogodišnje supruge Melinde Gejts. Za američke medije po prvi put je progovorio o razvodu, ali i o druženju s milijarderom i pedofilom Džefrijem Epstejnom, za koje kaže da je “bila greška”, piše New York Post.

Osnivač Microsoft-a opisao je razvod sa Melindom kao „tužnu prekretnicu“ i „izvor lične tuge“.

Otkrio je i kako će s bivšom suprugom da nastavi da radi na zajedničkoj fondaciji „Bill and Melinda Gates Foundation“ te ju je opisao kao ženu „njeverovatne snage“. Melinda, s druge strane, kaže kako će se potruditi da radi s Bilom bar još dvije godine.

„Uvijek sam volio da radim sa njom“, rekao je Gejts za CNN, prenosi Nova S.

Uz to, Gejts je komentarisao svoje prijateljstvo s Epstejnom, koje je, navodno, bilo izvor sukoba u njegovom braku s Melindom.

„Išao sam na nekoliko večera sa njim nadajući se da će pomoći globalnoj zdravstvenoj organizaciji svojim novcem. Kada sam vidio da od toga nema ništa, prestao sam da ga viđam. Bila je greška jer sam mu davao kredibilitet“, rekao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.