Osumnjičen da je podmetnuo požar u kojem je uništeno pet objekata
ilustracija

Osumnjičen da je podmetnuo požar u kojem je uništeno pet objekata

Službenici Uprave policije su rasvijetlili krivično djelo izvršeno na štetu M.D. iz Nikšića, kojom prilikom je uništeno pet objekata koji su u njegovom vlasništvu.

U mjestu Rudine u Nikšiću je na pet objekata koji su u vlasništvu oštećenog, kako se sumnja, podmetnut požar, te su oni u potpunosti uništeni.

"Nakon zaprimljene prijave o događaju policijski službenici su izašli na lice mjeta, uz sudjelovanje vještaka izvršili uviđaj, te su izuzeti tragovi koji su upućeni na vještačenje.Preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ovoga događaja policija je prikupila podatke i saznanja o identitetu izvršioca - R.Lj. (40), protiv koga je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti", saopštila je policije.

Osim toga protiv ovog lica je podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje, budući da je 26. juna u službenim prostorijama Centra bezbjednosti Nikšić na izjavu koju je dao na zapisnik izjavio da je 12. juna zadobio povrede nanijete oštrim predmetom od strane M.D., a koja prijava je bila lažna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.