Ajkule eliminisane u četvrtfinalu OI

Ajkule eliminisane u četvrtfinalu OI

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u četvrtfinalu završila je nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Crnogorski vaterpolisti poraženi su danas u četvrtfinalnom meču od Grčke 10:4 (1:0, 2:1, 3:1 i 4:2).

Više od 13 minuta bez datog gola i nerealizovan igrač više iz deset pokušaja, dekoncentrisan i na momente smušen napad, koštali su crnogorsku reprezentaciju povoljnijeg ishoda i polufinala.

Crna Gora je samo jednom, početkom druge četvrtine, uspjela da izjednači, nakon čega je uslijedila serija od pet uzastopnih pogodaka za vođstvo od 6:1. 

Početkom treće četvrtine Crna Gora je ostala bez Draška Brguljana i Miloša Spaića, a nakon serije rivala i bez šansi za polufinale.

Najefikasniji u grčkoj selekciji bio je Konstantinos Genidenijas sa pet golova. 

U crnogorskoj selekciji Aleksandar Ivović postigao je dva, a po gol Brguljan i Uroš Čučković.

Crna Gora će u nastavku turnira igrati za plasman od petog do osmog mjesta sa poraženim iz duela Hrvatskei Mađarske.

 

wpolo

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.