Ministarstvo zdravlja: ASK konstantno proganja ministarku Borovinić Bojović, proglasiće je krivu za sveopštu krizu u svijetu
Jelena Borovinić Bojović

Ministarstvo zdravlja: ASK konstantno proganja ministarku Borovinić Bojović, proglasiće je krivu za sveopštu krizu u svijetu

ASK konstantno proganja ministarku zbog, npr, Renoa koji je prodat u djelovima za 150 eura, kad će kazna za sveopštu krizu u svijetu, upitali su danas u reagovanju Ministarstva zdravlja.

"Agencija za sprečavanje korupcije u kontinuitetu procesuira i sankcioniše  ministarku zdravlja Jelenu Borovinić Bojović, i to po više puta za isti vremenski  period, kada se njena imovina svakako i nije mogla mijenjati. Sve te kazne se odnose  na tehničke propuste i marginalije čija vrijednost je zanemarljiva. Recimo, "pronađen” je doktorkin automobil Reno 19, star tridesetak godina, koji je 2012. godine prodat u djelovima za 150 eura, ili su "pronađeni” vaučeri zaboravljeni još od vremena masovne vaučerske privatizacije čija vrijednost se takođe kreće oko 100 eura", navodi se u reagovanju.

Zanimljivo je kako navode da ASK procesuira ministarku i zbog imenovanja u zdravstvu, zapošljavanja, zbog pandemije, a još malo će i zbog sveopšte krize u svijetu.

"Ono što je, međutim, u svemu tome posebno indikativno je da Agencija za sprečavanje korupcije konsantno proganja i procesuira ministarku zdravlja dr Borovnić Bojović koja je svakodnevno izložena prijetnjama upravo zbog obimne reforme zdravstvenog sistema kojima se ruše monopoli i stavlja tačka upravo na korupciju"; zaključuje se u reagovanju Ministarstva zdravlja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.