Brđanin i Solomon na sastanku, Foto: Uprava policije

Brđanin na sastanku sa atašeom za policiju i javnu bezbjednost Izraela

"Izraelska policija snažan partner crnogorskoj graničnoj policiji"

Danas se v.d. direktora Uprave policije Zoran Brđanin sastao sa atašeom za policiju i javnu bezbjednost Izraela, Davidom Solomonom.

Istaknuto je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom kvalitetnom saradnjom dvije policije u oblasti borbe protiv kriminala.

"Izraelska policija je snažan partner crnogorskoj graničnoj policiji naročito u dijelu razmjene iskustava i praksi granične kontrole", kazao je Brđanin.

"Efikasna saradnja u dijelu razmjene operativnih podataka po pitanju međunarodnih potjernica, te konkretne aktivnosti na predmetima iz oblasti privrednog i finansijskog kriminala, daju mjerljive rezultate", zaključeno je na sastanku.

Brđanin je naglasio da će u narednom periodu jedan od fokusa biti intenzivirana razmjena operativnih informacija u suzbijanju svih vidova prekograničnog kriminala, što će biti od velikog značaja za još kvalitetniji i efikasniji rad crnogorske policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.