RS: Četvorogodišnja djevojčica preminula nakon što je satima bila ostavljena u autu
ilustracija, foto:Shutterstock

RS: Četvorogodišnja djevojčica preminula nakon što je satima bila ostavljena u autu

Tijelo četvorogodišnje djevojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mjestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, prenose lokalni mediji.

Uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrijevanje, prenose Nezavisne novine. Sagovornici tog lista ističu da je četvorogodišnja djevojčica, prema prvim informacijama, bila satima u automobilu, koje je bilo parkirano na suncu.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno im je da je tijelo djeteta, rođenog u Njemačkoj, pronađeno juče oko 16.30 časova.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti djeteta, dežurni tužilac je naložio da se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mjere.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policajcima banjalučke Policijske uprave.

Podsjetimo, tragedija se umalo dogodila juče i u Hrvatskoj, nakon što je mladi par ostavio dvije devojčice i psa u zaključanom automobilu u Poreču.

Djeca su u zaključanom vozilu bile oko sat vremena i hitno su prevezeni u bolnicu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.