Velika astro prognoza za avgust: Lavovi žive u prošlosti, Strijelčeve očekuje mjesec za pamćenje
Ilustracija

Velika astro prognoza za avgust: Lavovi žive u prošlosti, Strijelčeve očekuje mjesec za pamćenje

Tarot tumač, Markus u razgovoru za Kodex dao je svoju astrološku prognozu 12 znakova zodijaka za mjesec avgust. Pronađite prognozu za vaš znak i prepustite se ljetnjim čarima toplog avgusta.

Ovan - Mjesec avgust za vas nije najpovoljniji mjesec. Vaša materijalna sigurnost i komfor će biti ugroženi. Postoje dva razloga, prvi razlog je da temelji su loši, a drugi razlog može biti vaše sumnjivo ili nezakonito ponašanje u prošlosti. Svi koji radite na crno ili van zakona, mjesec avgust je gdje možete biti uhvaćeni. Takodje vi koji ste u skrivenim vezama veoma lako mogu biti razotkrivene i možete imati problem zbog toga. Svakako najviše će trpjeti vaše finansije i posao ovaj mjesec tako da pažljivi budite.

 

bik

 

Bik - Veoma loš mjesec, ali ne zbog sudbine, nego zbog vas. Ovaj mjesec ako budete bezobzirni i nezahvalni bićete razlog vlastitog uništenja. Bićete fokusirani na pogrešne ljude, a oni koji vas vole nećete im posvetiti pažnju niti dati zahvalnost i ljubav. Ako dodje do raskida kod nekih Bikova sami će biti krivci. Okupiraćete se previše sami sa sobom i zapostavićete sve, lažne žrtve sa vaše strane, sve to dovodi do patnje i neuspjeha.

Blizanci - Ovog mjeseca robujete nečemu, bilo to jednoj situaciji ili problemu ili osobi. Na prvi pogled nećete biti svjesni ali moraćete da razmišljate. Ako je osoba u pitanju onda vas ta osoba drži u kavezu. Za sve one Blizance u vezi neka preispitaju svoje partnere. Dok kod drugih Blizanaca robovanje će biti prisutno na poslu. Svakako teško da možete bilo sta vi preuzeti povodom ove situacije jer robovanje vas čeka. Jedino ako odma presiječete nešto u startu onda će biti ok.

Rak - Ovog mjeseca savjet za Rakove je sledeći, nemojte da dozvolite sebi da budete dokoni i neiskreni ovog mjeseca. Sve one Rakove koji vole psihoaktivne supstance za uživanje, ovoga mjeseca nemojte upasti u iskušenje jer možete da pretjerate sa tim i naškodite sebi. Nećete imati mjeru a ni granicu. Ovog mjeseca takodje ne smijete biti površni, morate da se malo uzemljite i da realno riješavate probleme. Ako ih budete izbjegavali oni mogu da vas sustignu. Neko vas obmanjuje i vara u vašoj blizini.

 

lav

 

Lav - Najveća greška Lava ovog mjeseca je samo jedna, a to je nemojte živjeti u prošlosti. Čitav mjesec će vam u glavi biti prošlost. Bilo da je to ljubav iz prošlosti ili situacija iz prošlosti možete biti opsjednuti njome. Iako znate i sami da je ta prošlost loša, vraćaće te neka stara sjećanja. Razlog zašto je loše što će da trpi vaš čitav život zbog toga i nećete moći da riješite probleme trenutne i stvarne zbog nostalgije. Doći će takodje kod nekih lavova do neočekivanih događaja.

Djevica - Problemi sa poslovnim partnerima. Takodje ovdje vidim da će ta poslovna partnerstva ili da se raskinu ili da dodje do problema od strane jednog partnera. Ovog mjeseca za one koji tek treba da udju u partnerstva neka preispitaju tu osobu da ih ne zezne. U ljubavi takodje problemi i nepovjerenje. Najbitnija stvar je da ne sumnjate u sebe ovaj mjesec jer to može da vam spusti raspoloženje. Savjet: izvadite nalaze i vodite računa o svom zdravlju.

Vaga - Vi ste od rijetkih ovoga mjeseca gdje zaista će sve biti u redu. Ovoga mjeseca iskoristite da se prepustite romantici i ljubavi. Bićete privlačniji nego inače. Ovoga mjeseca slobodne Vage ako već dugo vrijeme želite nekog sada je vrijeme da se i to desi. Ako se prepustite da radite onako kako vi želite i ako oslobodite svoju romantičnu stranu ovo je vaš mjesec ljubavi. Ovaj mjesec ćete privući dosta djevojaka/muškaraca. Savjet za slobodne vage da češće izlaze u grad ili na sastanke, a zauzete neka ožive romantiku u vezi ili odu na odmor.

 

horoskopparljubavslavljegetty


Škorpija - Ovog mjeseca ćete biti neodgovorne, svadljive. Imaćete nedostatak snage i nesigurnost. Bićete nedjelotvorni ovoga mjeseca slabog karaktera i duhovno mršavi. Jer ovog mjeseca vama nedostaje životna vatra da se suočite sa situacijama, više puta ćete posustati. Morate naći način da budete hrabriji ovog mjeseca. Posao i ljubav će trpjeti zbog vas samih.

Strijelac - Odličan mjesec za Strijelčeve. Period sigurnosti i optimizma. Svi problemi sa kojima se suočite biće lako riješeni. Ono što je suprostavljeno u vama pokušajte da pomirite te suprostavljene sile da bi imali miran um ovoga mjeseca. Ovoga mjeseca možete sklopiti najbolje brakove ili veze, i najbolja poslovna parnerstva. Svakako pozitivan mjesec. Ali morate da razmišljate i da prije nego donosite važne odluke preispitate okolnosti. Takodje neki strijelčevi koji su dugo čekali na ostvarenje želje ovoga mjeseca im se ostvaruju.


jarac


Jarac - Ovoga mjeseca iako postoji sigurnost u vašem životu i stabilnost vi nećete biti zadovoljni. Ovoga mjeseca vi tragate za novim stvarima, odbacujući stvari iz sadašnjosti. Tako da neki Jarčevi prekidaju stari posao pronalaze novi, a neki zauzeti jarčevi raskinuće svojom voljom. Ovoga mjeseca Jarčevi traže nešto novo u svom životu što će im dati volju za životom. Svakako sve ovo je pozitivno za vas jer će doći do velikih promjena u vašem životu.

Vodolija - Ozbiljni problemi. Nečije pakosno i tajno potajno ponašanje usmjereno je na vas i vaše uništenje. Neprijatelj, kojeg vi ne vidite i time mu dozvoljavate da vam pridje, on će i biti vaše uništenje ako ga ne skrajnete i otkrijete. Nemojte upasti  ovaj mjesec u pravne zamke, može doći do pravnih problema, pazite se.

Ribe - Nemojte se samozavaravati ovog mjeseca. Imate nerealne procjene sadašnjih okolnosti. Morate trezvenije da procjenjujete situacije oko sebe Ili će doći do ozbiljnih problema. Zatim u ljubavi može doći do izdaje ili prevare sa vaše strane ili strane partnera/ke. Nemojte obmanjivati sebe ovog mjeseca, i pokušajte da ne donosite pogrešne izbore.
 

prevara

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.