Đoković odustao i od igre za bronzu u miksu
Novak Đoković, Foto: AP

Đoković odustao i od igre za bronzu u miksu

Novak Đoković neće igrati sa Ninom Stojanović u miks dublu za bronzu zbog iscrpljenosti.

Novak Đoković i Nina Stojanović neće igrati protiv para iz Australije Ešli Barti i Džon Pirs. Njima tako ide bronza bez borbe. Srpski miks je morao da preda meč zato što je Novak skoro tri sasta proveo na terenu u borbi za bronzu u singlu gde je izgubio od Karenja Buste.

Novak i Nina su igrali odlično u dosadašnjem delu turnira u miksu. Dobili su brazilski i nemački par ali su izgubili u dva seta u polufinalu od Vensne i Karaceva. Tada su Đoković i Stojanovićeva igrali posle Noletovog poraza u tri seta od Saše Zvereva pa je i to dosta uticalo na izdanje.

Posle velike borbe protiv Pabla Karenja Buste u duelu za treće mesto jasno je bilo da Novak ne može ponovo na teren. On će tako ostati bez toliko željene medalje na Olimpijskim igrama, a jedinu ima iz Pekinga 2008. godine kada je uzeo bronzu u singlu. Tada je dobio Amerikanca Džejmsa Blejka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.