Ministarstvo pripremilo sadnice za obnovu Gorice

Ministarstvo pripremilo sadnice za obnovu Gorice

U cilju blagovremene sanacije posljedica požara, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za šume Crne Gore, opredijelili su 10. 000 sadnica crnog bora za pošumljavanje brda Gorica.

"Ministarstvo će u septembru, kada se stvore uslovi za pošumljavanje, pozvati građane, nevladine organizacije i obrazovne ustanove, da zajedničkim snagama vratimo pluća Podgorice", saopštili su.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede apelovalo je na građane da budu odgovorni i da se suzdrže od bespotrebnih i nekontrolisanih paljenja vatre na otvorenom prostoru i u narednom periodu budu maksimalno odgovorni i prijave požar ukoliko ga uoče pozivom na broj 112.

Posebno pozivamo na strogo poštovanje propisa i odgovornost, kada je u pitanju samostalno paljenje vatre na otvornom prostoru i na suzdržavanje od takvih radnji.Budi odgovoran, spriječi požar! - poručuju iz Ministarstva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.