Zdravko Krivokapić

Krivokapić čestitao Dan opštine Plav

"Plav sa pravom zaslužuje važno mjesto u razvojnoj politici Vlade"

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu opštine Plav, Dan opštine.

On je u čestitki istakao da taj prirodom bogat kraj ispod Prokletija sa pravom zaslužuje važno mjesto u razvojnoj politici Vlade.

"Zajednički radimo na valorizaciji energetskih, poljoprivrednih, turističkih i prerađivačkih kapaciteta opštine, čime se trudimo da podstaknemo dalji lokalni razvoj koji će Plav učiniti mjestom u koje se rado ostaje ili mu se rado vraća. U ovom smislu Vlada ostaje posvećena stvaranju pogodnog ambijenta za poslovnu zajednicu u ovom gradu, kao i za realizaciju ključnih infrastrukturnih projekata koji su u skladu sa Vladinim strateškim i razvojnim prioritetima.

Uz želju za još boljom saradnjom brojne dijaspore, lokalne zajednice i Vlade, koristim priliku da vam uputim najsrdačnije čestitke", navodi se u čestitki premijera Krivokapića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.