Uvrede na Odboru, umalo tuča Milačića i Katnića(VIDEO)
Foto: Screenshot

Uvrede na Odboru, umalo tuča Milačića i Katnića(VIDEO)

Sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu prekinuta je nakon što je umalo došlo do fizičkog obračuna glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i poslanika Marka Milačića.

Katnić je kazao da je predsjednik Odbora trebalo da ga zaštiti kada ga je Milačić izjednačio sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka.

"Molim vas da niko ne napada borce protiv organizovanog kriminala",naveo je Katnić, prenosi Pobjeda.

Knežević je kazao da Milačić SDT-a nije izjednačio sa grupom Belivuka.

Katnić se pobunio kada je Knežević kazao da će Milačić pojasniti da nije to saopštio.

"Ne kažem ja da me svrstao u tu grupu ali mu vi pomažete", kazao je Katnić.

Milačić je naveo da Katnića nije izjednačio sa Belivukom.

"Optužbe su iznijete da su crnorogski državljani učestvovali u ozbiljnim zločinima. U tom smislu je odgovornost Katnića još veća nego članova organizovane kriminalne grupe" naveo je Milačić,prenosi Pobjeda.

Na to je oštro reagovao Katnić navodeći da će biti primoran da se fizički brani i obračuna sa takvim optužbama.

"Moram da kažem da je ovo ovdje (Milačić) jedno bazdigo...", kazao je Katnić i uputio se prema Milačiću nakon čega je Knežević prekinuo sjednicu.

Podsjećamo, na današnjoj sjednici Odbora trebalo da je bude održano kontrolno saslušanje premijera Krivokapića i čelnika bezbjednosnih službi zbog njegove izjave da mu se spremalo hapšenje da je potpisao Temeljni ugovor u Beogradu.

Sukob možete pogledati na sat i 21 minut:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.