Isakov PRVI MILION: Bjelopoljac osvojio trending u CG i regionu,
Isak Šabanović

Isakov PRVI MILION: Bjelopoljac osvojio trending u CG i regionu, "Prvo jutro" hit pjesma

Bjelopoljac Isak Šabanović izbacio je novu pjesmu "Prvo jutro" prije tri dana, a već danas ona broji milion pregleda.

Ovim povodom obratio se svojim pratiocima na Instagramu gdje im se zahvalio na broju pregleda, ali i svom mentoru Aleksandru Miliću Miliju koji mu je napisao pjesmu 'Prvo jutro'.

Isak je osvojio trending u Crnoj Gori, ali i zemljama regiona Srbiji, BiH, Makedoniji i Hrvatskoj. 

On je tako stao rame uz rame sa najpopularnijim izvođačima sa ovih prostora koji su godinama unazad poznati javnosti.

Ovog ljeta imamo priliku često da ga slušamo u Crnoj Gori pa će tako večeras nastupiti u Plavu, a već sjutra u Bijelom Polju na trgu.

Isak je prvi finalista popularnog regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koji je objavio novu pjesmu pod pokroviteljstvom Grand produkcije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.