DPS Nikšić: Demokrate i URA u cilju odbrane svojih interesa i ličnih privilegija spasili Kovačevića razrješenja
Nikšić

DPS Nikšić: Demokrate i URA u cilju odbrane svojih interesa i ličnih privilegija spasili Kovačevića razrješenja

Uklanjanjem sa dnevnog reda današnje sjednice Skupštine opštine Nikšić tačke o glasanju za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, lokalna vlast je pokazala svu svoju neodgovornost, bahatost, ali i kukavičluk, nespremna da se suoči sa posljedicama svoje politike i svojih postupaka, ocijenili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Dodaju i da su tim činom su pokazali i omalovažavajući odnos prema građanima Nikšića, zahvaljujući čijim glasovima su se našli na funkcijama.

"Marko Kovačević i družina koja ga podržava danas su još jednom, upravo ovim činom, negirali genocid u Srebrenici i oskrnavili spomenik Ljuba Ćupića, što je najprecizniji opis kleronacionalističke ideologije koju zastupaju i koju žele da nametnu antifašističkom Nikšiću. Svakako, rame uz rame sa DF-om i Kovačevićem u ovakvom ponašanju stoje i Demokrate, koje su na skupštinskom odboru glasale protiv prijedloga da se raspravlja o Kovačevićevoj smjeni, čime su ga direktno podržale u svemu što radi. Tu je zajedno sa njima i URA, koja je uredno prećutala sve ove Kovačevićeve ispade, prije svega zarad sitnih ličnih interesa lokalnih funkcionera ove stranke", kažu iz nikšićkog DPS-a.

Dodaju da ih skidanje sa dnevnog reda tačke o glasanju za razrješenje Kovačevića neće spriječiti da stalno podsjećajuKovačevića, a prije svega građane Nikšića, na sve opasnosti u koje lokalna vlast svojim ponašanjem i djelovanjem dovodi građanski, antifašistički i slobodarski duh našeg grada.

"Na njihov skandalozni odnos prema Nikšiću i njegovoj tradiciji imaćemo adekvatan odgovor", kažu iz DPS Nikšić.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.