Vlada podržava razvojne projekte Rožaja
Abazović i Husović,foto: GOV.ME

Abazović u razgovoru sa Husovićem

Vlada podržava razvojne projekte Rožaja

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović razgovarao je danas sa predsjednikom Opštine Rožaje Rahmanom Husovićem.

"Vlada podržava razvojne projekte Rožaja. Kao što sam naveo prilikom posjete Vašoj opštini početkom godine, naša vrata su uvijek širom otvorena za sve inicijative koje dolaze od lokalnih samouprava, naročito onih sa sjevera Crne Gore", naveo je potpredsjednik Abazović u razgovoru sa Husovićem.

Tokom sastanka Abazović i Husović razgovarali su o nastavku realizacije projekta Ski-centra Štedim – Hajla.

Husović je naveo da je do sada u taj projekat uloženo 9 od 23 miliona eura, kolika je ukupna vrijednost projekta i istakao važnost kandidovanja tog ski-centra za kapitalni budžet za 2022. godinu.

Abazović i Husović razgovarali su i o trenutnoj situaciji sa nekadašnjom fabrikom „Gornji Ibar“ i mogućnostima pronalaska zainteresovanih kompanija za kupovinu ili zakup tog lokaliteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.