Akcijama sa Slovenijom poboljšati bezbjednost građana

V.d. direktora Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin sa saradnicima danas boravi u radnoj posjeti slovenačkoj policiji. Delegacija crnogorske policije se sastala sa generalnim direktorom policije Republike Slovenije dr. Antonom Olajem i njegovim najbližim saradnicima.

Čelnici policija su razgovarali o kvalitetnoj saradnji, koju obje strane žele ojačati, te činjenici da su crnogorske policijske snage važan partner slovenačke policije. Riječi je bilo i o odličnoj saradnji na nivou rada kriminalističke policije, specijalnih jedinica, kao i o obuci i obrazovanju policijskih službenika.

„Otvoren partnerski odnos i aktivnosti koje zajednički sprovodimo jasno ukazuju na opredijeljenost naših policijskih službi da zajedničkim i sinhronizovanim akcijama u borbi protiv svih vidova kriminala utičemo na poboljšanje sigurnosti i bezbjednosti građana.“, kazao je Brđanin.

Crnogorska delegacija je posjetila i Vazduhoplovnu jedinicu policije i Policijsku akademiju gdje je predstavljen rad i oprema policije Republike Slovenije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.