Ministarstvo zdravlja: 150 hiljada Fajzer vakcina u Crnu Goru stižu 2. avgusta
Ilustracija

Ministarstvo zdravlja: 150 hiljada Fajzer vakcina u Crnu Goru stižu 2. avgusta

U cilju preduzimanja mjera za sprečavanje širenja virusa Covid 19, Ministarstvo zdravlja obezbijedilo je 152.100 doza Pfizer i BioNTech vakcina za građane Crne Gore.

Iz tog resora su saopštili da će se isporuka vakcina odvijati u dvije serije, a počeće naredne sedmice.  

"Prva serija isporuke počeće 2. avgusta, odvijaće se na nedjeljnom nivou i do kraja septembra Crnoj Gori biće isporučeno 100.620 doza vakcina, dok će u IV kvartalu biti ispručeno još 51.480 doza"; dodaje se u saopštenju Ministarstva

Ministarstvo zdravlja Crne Gore počelo je bilateralne pregovore u vezi sa ovom nabavkom u decembru 2020. godine koji su trajali do danas. Nakon što su ispunjeni svi uslovi kompanije, koji su bili vrlo rigorozni, Ministarstvo zdravlja uz podršku Vlade Crne Gore uspjelo je da za naše građane obezbijedi 152.100 doza ove vakcine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.