Crnogorski državljani opljačkali zlataru u Parizu, vrijednost ukradene robe tri miliona eura
Ilustracija

Uhapšeni na izlazu iz Francuske

Crnogorski državljani opljačkali zlataru u Parizu, vrijednost ukradene robe tri miliona eura

U Parizu se juče dogodila pljačka zlatare u kojoj je ukraden nakit vrijedan oko tri miliona eura, a počinioci, državljani Crne Gore, uhapšeni su na izlazu iz Francuske, u autobusu srpskog prevoznika koji vozi u Beograd, prenosi Nova.rs.

Obavljen je pretres autobusa i putnika, a iako je nađen sav plijen, policija nije pustila vozilo sve dok nisu pretreseni svi ostali.

Osumnjičeni su navodno htjeli da se upute za Beograd nakon što su pokupili "plijen“. Zlato su oteli pod prijetnjom automatskim pištoljem.

“Riječ je o dvojici Crnogoraca starosti 44 i 54 godine, nepoznatih policiji. Sprovedeni su u policijski pritvor zbog organizovane pljačke oružjem i učešća u zločinačkom udruživanju u cilju izvršenja krivičnog djela”, saopštilo je tužilaštvo u Parizu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.