Ambasada Katara uputila 200 humanitarnih paketa za socijalno ugrožene stanovnike
Foto: Crveni krst

Preko Crvenog krsta

Ambasada Katara uputila 200 humanitarnih paketa za socijalno ugrožene stanovnike

Crveni krst Crne Gore ovih dana je organizovao podjelu 200 humanitarnih paketa za socijalno ugrožene porodice i pojedince, koji se sastoje od osnovnih higijenskih artikala.

Pomoć, koju je Crvenom krstu uputila ambasada Države Katar, sa sjedištem u Beogradu, predstavlja oblik podrške u sprovođenju humanitarnih aktivnosti usmjerenih na saniranje socio-ekonomskih posljedica pandemije izazvane pojavom Covid-19 virusa.

U cilju pružanja neophodne pomoći, Crveni krst Crne Gore je pomenutu pomoć podijelio ugroženom stanovništvu posredstvom svojih opštinskih organizacija u Baru i Budvi, kao i gradske u Golubovcima.

“Veliku zahvalnost dugujemo ambasadi Države Katar koja nas nije zaboravila ni u najtežim trenucima. Posljedice izazvane Covid-19 virusom su i dalje prisustne, a prema prognozama, nastaviće se, što ukazuje i na činjenicu da će u narednom periodu postojati potreba za pružanjem pomoći socijalno ugroženim porodicama. Uz podršku partnera i prijatelja-donatora kao što je ambasada Katara, nastavićemo da pružamo pomoć onima kojima je zaista neophodna, a takvih je iz dana u dan, nažalost, sve više”, navodi se u saopštenju Crvenog krsta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.