Nova NBA sezona kreće 19. oktobra
NBA

Nova NBA sezona kreće 19. oktobra

Čelnici NBA lige odobrili su nastavak plej-in formata i za sezonu 2021/2022.

Igraće se u istom principu kao prethodne sezone, kada će ekipe od sedmog do desetog mjesta u obje konkurencije igrati međusobno za sedmo i osmo mjesto u plej-ofu.

Plej in će se u sezoni 2021/2022 igrati 12-15. aprila, između poslednjeg dana regularnog dijela sezone (10. april) i početka plej-ofa (16. april).

Timovi mogu od 2. avgusta da pregovaraju sa slobodnim igračima, od 6. mogu da potpisuju ugovore, prenosi B92.

Ljetnja liga je na programu 8-17. avgusta u Las Vegasu, a trening kampovi počinju 28. septembra.

Nova NBA sezona kreće 19. oktobra, a prvi meč velikog finala igraće se 2. jula. Eventualni poslednji sedmi će biti na programu 19. juna.

NBA draft 2022. je na programu 23. juna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.