Najbolji očevi zodijaka
Ilustracija

Najbolji očevi zodijaka

U stabilnoj ste vezi i razmišljaš o tome kako bi bilo prekrasno jednog dana s partnerom imati djecu? Naravno, svjesna si da kad dobijete dijete, ništa više neće biti kao prije – odgovornost će biti puno, puno veća! Ako si u vezi s nekim ko je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, ne moraš se toliko plašiti– oni su najbolji očevi zodijaka.

Rak

Za senzibilnog raka je porodica uvijek na prvom mjestu. Već dok ćeš biti trudna biće stalno uz tebe, maziti te i paziti, davati ti dobre savjete i nježno tepati na uho. Kad dođe dijete, onda počinje najljepše razdoblje njegovog života. Uvijek će biti uz tebe i vaše dijete, na to se bezbrižno možeš pouzdati.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage su cool očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvijek su spremni za zezanciju i vole djeci pokazivati i objašnjavati svijet na zabavan način. Bez obzira što su najzabavniji tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele odgojiti djecu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova djeca su njegov ponos. Jednostavno će napraviti sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može im odbiti ni jednu želju i voli ih razmaziti. Jako je zahtjevan prema sebi jer želi biti savršen otac, pa već pri rođenju djeteta zna svu literaturu o bebama napamet.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.