Žena i u 57. godini može da bude bikini model
Keti Džejkobs

Bila je model 80-ih u Njujorku pa čistačica sa minimalnom platom

Žena i u 57. godini može da bude bikini model

Keti Džejkobs iz Teksasa pozirala je nedavno za izdanje čuvenog magazina Sports Illustrated i pokazala kako žena u 57. godini i te kako može da ima zmijsko tijelo. A iza svega se krije dosta vježbanja i dijete, ali i pomalo – botoksa.

Keti je za ovogodišnje izdanje magazina pozirala u više bikini modela. Pokazala je tada da godine sa sobom ne moraju da nose salo na stomaku, strije i smežuranu kožu, već da i žena poslije 50. godine može da ima zategnute trbušnjake i vitke noge.

 

kejtiiid

 

Ipak, iza svega stoji dosta truda jer Keti vježba četiri puta nedjeljno i pazi šta jede.

„Ja nisam stručnjak za dijete, ali bila sam u rizičnoj grupi da dobijem dijabetes, pa sam prije pet godina promijenila način ishrane“, kazala je ona jednom prilikom za portal Bored Panda, prenosi RTCG.

„Jedem puno krekera od bademovog brašna ili druge zdrave poslastice od ove vrste brašna zaslađene stevijom ili drugim zamjenama za šećer.“

Za večeru pojede špagete sa pestom ili paradajz sosom ili ribom. Keti jede hljeb, tjesteninu, pirinač ili bijeli krompir, ali najviše jednom nedjeljno.

Ona ima i poruku za sve žene preko 50.

“Treba da se ujedinimo i pokažemo svijetu ko smo, umjesto da dopustimo svijetu da nam kaže ko smo mi.“

Inače, Keti je već bila zaštitno lice magazina Sports Illustrated prošle godine, a i dosta prije toga se bavila modom.

 

ketidz

 

„Bila sam model 80-ih u Njujorku, a zatim sam tu i tamo radila u Los Anđelesu. Ali onda sam odustala od mode i dobila posao s minimalnom platom kao čistačica u baru.“

Onda je Keti prije par godina riješila da se ponovo vrati modi i počela da se prijavljuje na konkurse. To je očigledno bio pun pogodak.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.