Hrvati nude koktele Sputnik, Fajzer, AstraZeneka i Moderna
Kokteli

Interesantna ponuda pića jednog kafića privukla veliku pažnju

Hrvati nude koktele Sputnik, Fajzer, AstraZeneka i Moderna

Na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je fotografija interesantne ponude iz kafića u Rijeci.

Viralna fotografija nasmijala je mnogobrojne korisnike Fejsbuka pa su mnogi komentarisali kako "ne žele Džonson, jer u tom slučaju dobijaju 'samo jednu dozu'" ili da će se u ovom slučaju "vakcinisati još jednom - bez problema".

Bilo je i onih koji su šaljivo pitali: "Kako vodka u Modernu, a ne u Sputnik?".

"Dobrovoljno se javljam da budem prva koja će dobiti 4 doze, najbolje bi bilo radi jače zaštite, sve 4 različite", rijeđali su se komentari, prenosi Telegraf.

Bar, za koji je tek naknadno navedeno da se nalazi u Rijeci, nudi koktele Sputnik, Fajzer, AstraZeneka i Moderna po uzoru na proizvođače vakcina protiv korona virusa.

Kokteli su napravljeni od ruma, mineralne vode, sirupa, voća... Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, inovacija hrvatskih ugostitelja zasigurno će biti veliki hit ovog ljeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.