Janković i Abazović

Oproštajna posjeta ambasadorke Austrije u Crnoj Gori dr Ane Janković

"Cijenimo to što zvanični Beč aktivno podržava vanjskopolitički kurs Crne Gore"

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadorku Austrije u Crnoj Gori dr Anu Janković.

 Abazović je istakao da je Vlada imala odličnu saradnju sa Janković, konstatujući da su odnosi dvije zemlje na svim nivoima izvanredni.

"U tom smislu, potpredsjednik je iskoristio priliku da se još jednom zahvali Republici Austriji i Janković na konstantom pružanju podrške Crnoj Gori na integracionom putu ka EU", saopšteno je iz Vlade.

 Abazović je naveo da Austrija daje značajan doprinos i u podizanju svijesti kod ostalih članica EU o važnosti snaženja politike proširenja, te istakao da Crna Gora cijeni to što zvanični Beč aktivno podržava vanjskopolitički kurs Crne Gore i vrednuje njen napredak u reformama i postizanju regionalne stabilnosti i kooperativnosti na Zapadnom Balkanu.

"Konstatujući odlične međudržavne odnose i sadržajnu saradnju u svim oblastima, ambasadorka Austrije dr Ana Janković se zahvalila na gostoprimstvu i prijateljskoj saradnji koju je imala tokom svoje misije u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.