Ruskinje osvojile zlato u gimnastici na Olimpijadi
Foto: Reuters

Ruskinje osvojile zlato u gimnastici na Olimpijadi

Zlatnu medalju u ekipnom takmičenju u sportskoj gimnastici na Olimpijskim igrama u Tokiju danas je osvojila ženska reprezentacija Rusije.

Vladislava Urazova, Viktoria Lustinova, Angelina Melnikova i Lilia Ahaimova su se na ovaj način pridružile muškoj reprezentaciji, koja je u ponedeljak takodje osvojila zlato.

Drugo mjesto pripalo je reprezentaciji Sjedinjenih Američikih Država, a bronzanu medalju osvojile su takmičarke iz Velike Britanije.

Finale je obilježila povreda višestruke šampionke svijeta, Amerikanke Simon Bajls (24), koja je takmičenje morala da napusti u prvoj rotaciji.

Bajls je osvajačica četiri zlatne i jedne bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, a njen tim nije precizirao o kakvoj se povredi radi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.