Abazović pozdravio prekid bojkota DF-a: Vrijeme da Tužilaštvo dobije novu vrijednost
Dritan Abazović

Abazović pozdravio prekid bojkota DF-a: Vrijeme da Tužilaštvo dobije novu vrijednost

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović pozdravio je odluku Demokratskog fronta da prekine bojkot.

"Pozdravljam odluku DF da prekine bojkot i glasa za nove članove TS do kraja proljećnog zasijedanja Skupštine Crne Gore (31. jul).", napisao je Abazović na Tviteru. 

Očekuje da svi subjekti podrže taj proces te da niko neće opstruirati pravdu.

"Nakon mnogo truda, vrijeme da Tužilaštvo dobije novu vrijednost", kazao je Abazović.

Podsjećamo Demokratski front kako je saopštio jedan od lidera tog saveza Milan Knežević, privremeno će se vratiti u Skupštinu do 31. jula da bi glasao za članove Tužilačkog savjeta. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.