Marko Rakočević novi predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a
Marko Rakočević

Marko Rakočević novi predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a

Na sinoć održanoj sjednici novoizabranog odbora Socijaldemokrata Glavnog grada, za predsjednika odbora jednoglasno je izabran Marko Rakočević. Rakočević, po struci diplomirani ekonomista, je aktuelni sekretar Sekretarijata za komunalne poslove.

Obraćajući se prisutnima, dosadašnji predsjednik Socijaldemokrata Glavnog grada, dr Đorđe Suhih, kazao je da mu je bilo zadovoljstvo da u proteklom periodu rukovodi odborom Glavnog grada.

“Postigli smo zavidne rezultate, kako izborne, tako i na teritoriji Glavnog grada kao jedan od učesnika u lokalnoj vlasti. Mislim da su Socijaldemokrate, od svog osnivanja do danas, izgradile ozbiljnu partijsku infrastrukturu koja je spremna da odoli svim izazovima koje aktuelna politička situacija u državi nameće. Siguran sam da će novo rukovodstvo ovog odbora, koje će činiti naše mlađe koleginice i kolege, u periodu koji je pred nama postizati još bolje rezultate nego što je to do sad bio slučaj. U svom radu će od mene lično uvijek imati i pomoć i podršku”, rekao je Suhih u saopštenju Socijaldemokrata glavnog grada.

Zahvaljujući prisutnima na ukazanom povjerenju, novoizabrani predsjednik Odbora Glavnog grada Socijaldemokrata, Marko Rakočević, kazao je da ga dobijena podrška veoma raduje, ali i još više obavezuje.

“Rukovoditi odborom u Glavnom gradu koji broji gotovo trećinu od ukupnog broja birača u Crnoj Gori, velika je odgovornost i ozbiljan posao. Stoga prvenstveno moram zahvaliti našem dosadašnjem predsjedniku, dr Đorđu Suhihu, što je u prethodnom periodu uspješno vodio odbor i iza sebe ostavio ozbiljnu infrastrukturu ljudi, spremnu da svakom izazovu adekvatno odgovori. Lično ću dati sve od sebe, svoj maksimum, da rad ovog odbora bude primjer svima, a naš rezultat na lokalnim izborima koji nam predstoje iduće godine na ponos svakoj članici i članu Socijaldemokrata”, rekao je Rakočević u saopštenju Socijaldemokrata glavnog grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.