SD Tivat pita lokalni SDP i BF: Kako ste se proveli sinoć?
Socijaldemokrate

SD Tivat pita lokalni SDP i BF: Kako ste se proveli sinoć?

Sinoć smo imali priliku da, pod okriljem humanitarne večeri, čujemo salvu nacionalističkih srpskih pjesama u multietničkom Tivtu, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Socijaldemokrata u tom gradu.

Uz kako navode odobrenje "građanskih" partija na vlasti, okićeni zastavama drugem države, pjevalo se do kasno u noć "Veseli se srpski rode”.

Iz SD-a su upitali kolege iz SDP, BF i "Građanske liste" - kako su se proveli sinoć?

"Vjerujemo da ste uživali u zvucima mediteranske muzike u lijepoj ljetnjoj noći i da su vaša srca bila ispunjena toplinom. I vjerovatno ćete sad da uputite kritike zašto Vas napadamo kad je to humanitarno veče. Što se humanitarnog karaktera tiče, ima našu punu podršku, ali uz pjesme, Galije, Bajage, Džibonija, Perpera i sličnih grupa koje svojim pjesmama govore o ljubavi i koje ne dijele ljude na ove i one. Onih umjetnika na čije će koncerte svi biti dobrodošli i neće osjećati nelagodu koju ste većini građana sinoć priredili", poručili su iz SD-a.

"Na kraju, naše kolege iz opozicije na državnom nivou, predstavnike SDP-a pozivamo da rasture koaliciju sa antidržavnim strukturama protiv kojih se žestoko i s punim pravom bore na državnom nivou i da izazovu lokalne izbore na kojima bi Tivat bio ponovo vraćen Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.