Vakcinisao se direktor Uprave za inspekcijske poslove: Struka se mora poslušati da bi se izborili sa pandemijom
Ilir Harasani, Foto: Uprava za inspekcijske poslove

Vakcinisao se direktor Uprave za inspekcijske poslove: Struka se mora poslušati da bi se izborili sa pandemijom

Direktor Uprave za inspekcijske poslove, Ilir Harasani, danas je primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa.

Vodeći se principom da je zdravlje građana najvažnije, Harasani je pozvao sve građane da masovnom imunizacijom pokažu kolektivnu odgovornost, saopšteno je iz Uprave.

"Struka se mora poslušati kao jedini način da se izborimo sa pandemijom i da dostignemo ekonomski rast i finansijsku stabilnost", napominje se u saopštenju Uprave za inspekcijske poslove.

"Kolektivna imunizacija, za zdravlje i ekonomiju, za opšte dobro", poručio je Harasani na društvenim mrežama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.