„Ja sam gej muškarac i olimpijski šampion!“
Tom Dejli

Dejli i Tomas sakupili 471,81 poena.

„Ja sam gej muškarac i olimpijski šampion!“

Reprezentacija Velike Britanije u sinhronim skokovima u vodu sa 10 metara napravila je senzaciju jer je u ponedjeljak došla do zlatne medalje u konkurenciji dominantne Kine. Prvi put još od Sidneja Kinezi nisu olimpijski šampioni u ovoj disciplini, a pažnju javnosti privukla je izjava britanskog skakača Toma Dejlija po osvajanju zlata.

Tom Dejli ima 27 godina, rodom je iz Plimuta u Engleskoj, nekadašnji je svjetski prvak, a pored sportske, ima i uspješnu karijeru jutjubera.

„Ja sam gej muškarac koji je takođe olimpijski šampion. Osjećam se dosta moćno zbog toga – kada sam bio mlađi nisam mislio da ću išta veliko ostvariti zbog onoga što sam“, izjavio je Tom Dejli pošto je ostvario najveći uspjeh svoje karijere, prenosi N1.

„Imam zlatnu olimpijsku medalju oko vrata posle toliko godina. Mnogi su me otpisivali i govorili da su prošle moje najbolje godine, ali ja sam u najboljoj fizičkoj i mentalnoj formi u svom životu. Mentalitet je ono što nas je dovelo do zlata. Učestvovaću i u individualnom takmičenju ovdhe u Tokiju – vidjećemo kako će se moje tijelo držati“, rekao je Britanac.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.