Dritan Abazović

Abazović najavio da će 2021. premašiti rekordnu 2019.sezonu

"CG pod totalnom opsadom turista, mnogi su se podsmijavali"

"Invazija - uspjela! Crna Gora je juče i danas pod totalnom opsadom posjetilaca koji nam stižu sa svih strana", saopštio je na Tviteru potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je istakao da se na graničnim prelazima, primorskim saobraćajnicama, pojedinim tunelima i raskrsnicama nalaze nepregledne kolone vozila, aerodromi bilježe rekordne brojke. 

"U pojedinim gradovima (poput Budve i Ulcinja), već nedostaje smještajnih kapaciteta. Ovo je, da se ponovo oslonim na intuiciju, “ništa” u odnosu na ono što nas čeka od 1. avgusta, kada započnu godišnji odmori u većini država regiona, ali i u nekim nešto daljim destinacijama", napisao je Abazović.

Mnogi su se kako je naveo, podsmijavali procjenama da će 2021. godina turistički biti slična sezoni 2019. godine, tvrdeći da ne možemo prebaciti 40 ili 50 odsto rekordne 2019. godine.

"Međutim, takvi glasovi su ubrzo utihninuli, a sada je pitanje samo - koliko će ovo da traje. Ukoliko izdržimo tempo, siguran sam - zaboraviće se 2019. godina! Zato pozivam i molim sve, da se vakcinišemo i da poštujemo mjere! Ako sačuvamo zdravlje - uspjeh je garantovan! Može Crna Gora. Dobrodošli na more slobode!", zaključio je Abazović.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.