Radulović: Očekivana ujdurma zbog Odluke o mreži, plaćeni oglasi ne mogu pobijediti istinu
Ljiljana Radulović

Radulović: Očekivana ujdurma zbog Odluke o mreži, plaćeni oglasi ne mogu pobijediti istinu

Drski i plaćeni oglasi i navodne analize u vezi sa navodnim stradanjem javnog zdravstvenog sistema su očekivane nakon što je Vlada usvojila Odluku o mreži zdravstvenih ustanova, saopštila je dr Ljiljana Radulović direktorica Kliničkog centra Crne Gore.

Ona je ocijenila da je "cilj te neutemeljene ujdurme da zastraše građane činjenicom da će imati mnogo više, a ne samo jednog ili nekolicinu privatnika, kod kojih će moći da se liječe o trošku države".

Radulović je istakla da ministarka zdravlja dr Jelena Borovinić Bojović ima njenu punu podršku.

"Razbija se monopol. Građanima će, onda kad javno zdravstvo nije u prilici odmah da reaguje, biti dostupna ne jedna ili samo nekolicina privatnih zdravstvenih ustanova, već mnogo više njih. Svi privatnici, a ne oni koji su povlašćeni, imaće priliku da liječe pacijente o trošku države jer će im sve biti refundirano. Plaćeni oglasi koji se ponavljaju ne mogu i neće pobijediti istinu", zaključila je Radulović.

                      

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.