Janko Odović

Odović povodom sklapanja istopolnog braka u Budvi

"Veliki iskorak za naše društvo, ljubav uvijek pobjeđuje"

Državni sekretar u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja Janko Odović reagovao je povodom prvog istopolnog braka sklopljenog u Budvi.

Odović je ocijenio da je to veliki iskorak za naše društvo, te da "ljubav uvijek pobjeđuje"!

"Raduje me što se i zvanično primjenjuje Zakon o životnom partnerstvu, zajedništvo nas jača. Zadovoljstvo je biti u Vladi koja je opredijeljena da do kraja mandata obezbijedi uslove za potpunu jednakost i ravnopravnost LGBT populacije.

Siguran sam da možemo više i bolje saradnjom i partnerskim odnosom svih društvenih aktera, u prvom redu državnih organa i predstavnika NVO sektora", napisao je Odović na Tviteru.

Poručio je da LGBTIQ zajednica ima iskrenog prijatelja i saveznika u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja.

Podsjećamo, u Budvi je sklopljen prvi istopolni brak. Riječ je o dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Balkana, a žive i rade u inostranstvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.