Milo Đukanović

Đukanović uputio telegram saučešća

"U ovim teškim trenucima smo uz prijateljski narod sa Kosova"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća predsjednici Republike Kosovo Vjosi Osmani

"Povodom teške saobraćajne nesreće u kojoj je u autobusu kosovskih registarskih oznaka rano jutros u Republici Hrvatskoj smrtno stradalo 10, a povrijeđeno više od 40 putnika, u ime građana Crne Gore i u svoje ime upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća", poručio je Đukanović u telegramu saučešća

Dodaje da je u ovim teškim trenucima zajedno sa prijateljskim narodom Kosova.

"Molim Vas da najiskrenija saosjećanja prenesete porodicama tragično nastradalih, s najboljim željama za brzi oporavak povrijeđenih", zaključio je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.