Mari odustao od odbrane olimpijskog zlata
Endi Mari

Zbog povrede kvadricepsa

Mari odustao od odbrane olimpijskog zlata

Britanski teniser i osvajač zlatne medalje u singlu na prethodna dva učešća na Olimpijskim igrama Endi Mari odlučio je da se ipak ne takmiči u singlu zbog problema sa povredom.

Mučio je Marija kvadriceps i zbog toga je odlučio da ne izađe na megdan Feliksu Ože-Alijasimu. Kanađanin je sada obezbijedio direktan plasman u drugo kolo, a Mari ipak ostaje u Tokiju i nastaviće takmičenje u dublu sa Solzberijem.

"Veoma sam razočaran što sam morao da odustanem, ali medicinsko osoblje me je savjetovalo da ne igram na obije strane. Tako da sam donio tešku odluku da odustanem od singla i fokusiram se na dubl sa Džoom", naveo je Mari u zvaničnom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.