Policija kod 23-godišnjaka u Podgorici pronašla pištolj u ilegalnom posjedu
Foto: Uprava policije Crne Gore

Policija kod 23-godišnjaka u Podgorici pronašla pištolj u ilegalnom posjedu

Službenci Centra bezbjednosti Podgorica su u cilju otkrivanja oružja u ilegalnom posjedu protiv jedne osobe podnijeli krivičnu prijavu.

Podgorička policija je kako se navodi u saopštenju UP-a izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. (23) iz Podgorice.

Pretresom je pronađen pištolj marke "Beretta“ cal. 7,65 mm u ilegalnom posjedu sa okvirom u kojem se nalazilo osam komada municije a koji je vlasništvo V.S. (55).

Policija je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozovoljeno držanje oružja i  ekspolozivnih materija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.