Podgorica: Izgorjela tri pomoćna objekta, jednoj osobi ukazana pomoć zbog udisanja dima
Ilustracija

Podgorica: Izgorjela tri pomoćna objekta, jednoj osobi ukazana pomoć zbog udisanja dima

Danas u 18 časova Službi zaštite i spašavanja Podgorica upućena je prijava da je u mjestu Oraovica u Komanima došlo do požara.

Kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja PG, na licu mjesta upućene su dvije posade sa četiri vatrogasca koje su dolaskom zatekle požarom zahvaćena tri pomoćna objekta.

"Brzom i efikasnom intervencijom pripadnika Službe spriječeno je širenje požara na stambeni objekat - kuću. Usljed ovog požara došlo je do zadimljenosti gdje se jednom licu zbog udisanja dima zatražila intervencija Hitne medicinske pomoći", saopšteno je.

U navedenom požaru pričinjena je velika materijalna šteta.

Isti je lokalizovan u 18.33 h a u potpunosti likvidiran u 19.50 h.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.