Poželjeli uspjeh sportistima

Krivokapić na ceremoniji otvaranja OI, Abazović: Svi za Crnu Goru!

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić prisustvovao je otvaranju Olimpijskih igara u Tokiju.

"Pozdravljam napore organizatora koji su uspjeli da organizuju OI u doba pandemije COVID19.  Našim sportistima želim puno sreće i nadam se da ćemo se radovati medaljama, iako je sam plasman na OI ogroman uspjeh za Crnu Goru", naveo je Krivokapić u objavi na Twiteru.

Uoči zvanične ceremonije otvaranja Olimpijskih igara cg dekegaciju je ugostio car Naruhito.

"Zahvalio sam se japanskom caru na gospoprimstvu i čestitao na organizaciji Olimpijskih igara", objavio je ranije premijer.

Vicepremijer Dritan Abazović poželio je uspjeh našim sportistima na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

"Poseban osjećaj ponosa je vidjeti naše sportiste na Olimpijskim igrama u Tokiju. Želim vam svu sreću u nastupima na najvećoj svjetskoj sportskoj smotri. Plasmanom 33 naša predstavnika na OI su samo po sebi izuzetan uspjeh. Svi za Crnu Goru!",  napisao je Abazović na svom Twiter nalogu.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.